Select Page

V četrtek, 20. 12 2012, smo dijaki 3. a zaključili z našo akcijo zbiranja šolskih potrebščin. Skupaj smo zbrali 27 kg zvezkov, plišatih igrač, barvic, svinčnikov, torb in ostalega pisarniškega materiala.

Pripravili smo precej zajeten paket, ki je ravnokar na poti v Ugando, kjer ga bo prevzel naš dopisni prijatelj Aaron Zziwa
in poskrbel, da bodo šolske potrebščine dobili učenci lokalnih šol. Ker je teža paketa presegala največjo dovoljeno maso,
smo 7 kg šolskih potrebščin namenili družini iz Slovenske Bistrice, ki jo je pred kratkih prizadel požar.

Za vse zbrane šolske potrebčine se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali šolske potrebčine ali denar za poštnino. Hvala dijakom šole, profesorjem, tajnici, hišniku in ostalim delavcem šole, ki so našo akcijo omogočili. Verjamemo, da vam je toplina, ki jo občutite ob misli, da ste storili nekaj resnično dobrega, največje plačilo.
Najlepša hvala Srednji šoli Slovenska Bistrica, ki nam je pomagala kriti vse stroške in poskrbela za vso birokracijo. Hvala tudi našemu sponzorju, papirnici Ravnjak iz Slovenske Bistrice za njihov prispevek.

In ne nazadnje, iskrena hvala naši mentorici, samemu srcu tega projekta, profesorici Tanji Dabanović, brez katere nič od tega ne bi bilo mogoče.

Dijaki 3. a

potrebscine-afrika 1

potrebscine-afrika 2

potrebscine-afrika 3

potrebscine-afrika 4

potrebscine-afrika 5

potrebscine-afrika 6

potrebscine-afrika 7

potrebscine-afrika 8

Dostopnost