Select Page

 

Vseslovenski sejem izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja

 

O prireditvi  

Informativa pred informativnimi dnevi na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini.

Hkrati obiskovalcem ponuja še druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem (kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.)

Ob obisku lahko obiskovalci zberejo informacije o izobraževalnih programih ter zbrano med seboj primerjajo. Tako se laže odločijo, katero izobraževalno institucijo obiskati v času informativnih dni in kam oddati svojo prijavnico za vpis. Zato je odlična uvodna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

 Prijava

 Na Informativo 2015 vabimo dijake zaključnih letnikov. Obisk bo organiziran v soboto, 24. 1. 2015, predvidoma od 9. do 12. ure. Avtobusni prevoz bo organizirala in deloma plačala šola. Prispevek dijakov znaša 10 EUR. Prijave na Informativo zbiramo do ponedeljka, 19. 1. 2015.

Če bi sejem želeli obiskati, se lahko prijavite pri svetovalni delavki Ireni Wozniak.

Obisk Informative ’15 šteje med obvezne izbirne vsebine.

Program

Podrobnejši opis dejavnosti lahko najdete na spletni strani http://www.informativa.si in v informativnem gradivu v knjižnici.

Dostopnost