Select Page
Pozdravljeni,
Razvojno središče talentov (projekt RaST) vas vabi, da se udeležite aktivnosti, ki jih organizirajo v času zimskih počitnic (od 18. do 22. februarja 2019)Te aktivnosti so (v oklepaju je najprej kraj izvajanja in potem podrobnosti o aktivnosti; prijava je možna le z registracijo na portalu RaST, o tem več spodaj):
  1. Družboslovje in humanistika: Urbani hekaton (Maribor, http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/122 )
  2. Ključne komepetence za vseživljenjsko učenje: Od ideje do inovacije (Brežice, http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/124 )
  3. Tehnika: Internet stvari doma, v pametnih mestih in v vesolju (Maribor, http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/123 )
  4. Umetnost: Mjuzikal delavnice z Bilbi (Maribor, http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/126 )
  5. Umetnost: Zimske gledališke delavnice (Maribor, http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/128 )
Vse aktivnosti potekajo od ponedeljka do petka po vsaj 8 ur na dan, za prehrano med delavnicami in nastanitev tistih, ki bi v Mariboru/Brežicah prespali, bo poskrbljeno. O tem boste obveščeni, ko bodo zaključene prijave (in izbor dijakov, v kolikor bo potreben). Prevoz v Maribor/Brežice si zagotovite dijaki sami.
Na področju Naravoslovja in matematike poteka aktivnost Naravoslovno-matematična akademija v Maribor skozi vse šolsko leto ob sredah ob 16.15 in četrtkih ob 15.15 (http://prijava.projekt-rast.si/podrobnosti_aktivnosti/127) in se lahko nanjo prav tako prijavite preko portala RaST. Ta aktivnost nima “omejitve vpisa”, zato se je lahko udeležite že jutri, 30.1.2019 ali potem 13.2. (prijava preko portala RaST ni potrebna, je pa zaželena zato, da imajo mentorji vaše kontaktne podatke in vas lahko obveščajo o nadaljnem poteku).
 
Udeležba na vseh aktivnostih je brezplačna.
 
KAKO SE PRIJAVIM NA AKTIVNOST? Najprej se registriraš na http://prijava.projekt-rast.si/ pod Želim se registrirati kot dijak. Ko prejmeš obvestilo, da je tvoja registracija potrjena (to sporočilo ne pride samodejno in takoj, zato počakaj 24 ur preden te začne skrbeti, če je vse ok; lahko tudi pride v Vsiljeno pošto/Spam), se prijaviš na  http://prijava.projekt-rast.si/ z e-naslovom in geslom. Zgornje aktivnosti od 1. do 5. in šesta bodo v levem meniju pod “Aktivnosti vseh izvajalcev” na vrhu. Po potrditvi registracije se lahko na aktivnosti prijaviš tudi na spletni strani http://prijava.projekt-rast.si/pregled_aktivnosti – da ti prikaže samo zgornjih šest, izberi v iskalniku Vse vrste izvajalcev: Zunanji (“aktivnosti RaST”), klikni gumb Išči in dobil boš želen izbor. Ker zgornjih 5aktivnosti poteka sočasno, se prosim odloči in prijavi samo na eno izmed njih (ne moreš biti na dveh mestih naenkrat!).
ROK ZA PRIJAVO NA AKTIVNOST je sreda, 6.2.2019. Registriraj se pa čim prej – registracija te ne zavezuje k prijavi na aktivnost, je pa pogoj zanjo in če boš na njeno potrditev moral-a čakati do 24 ur…

Če bo na aktivnost prijavljenih več dijakov, kot je predvidenih mest, bo izbor opravil mentor oz. izvajalec aktivnosti. Če bo za to potreboval dodatne informacije, bo kontaktiral šole ali dijake (po e-pošti, ki jo boste vnesli ob registraciji). Obvestilo o izboru oz. Vabila k udeležbi na aktivnost bodo izbrani dijaki prejeli najkasneje do četrtka, 14. 2. 2019, če izbor ne bo potreben, pa par dni po roku prijave.

Za vsa vprašanja in pomoč v primeru zapletov sem vam na voljo Marko Ivanišin na tel. 02 330 44 60 in marko.ivanisin@druga.si.
Želim vam, da se boste na zanimivih in izzivalnih aktivnostih družili in ustvarjali čim bolj raznoliko v čim večjem številu.
Lep pozdrav,
dr. Marko Ivanišin
Dostopnost