Select Page

Če bi rad tekmoval, preberi naslednje vabilo in se čim prej prijavi.

Tekmovanje bo 23. februarja ob 21.uri v CID-u na Ptuju.

Sezono nadaljujejo s prenovljenim načinom tekmovanja in novonastalim »Ptujskim pokalom v slam poeziji«, ki bo skupaj seštel vsa tekmovanja v sezoni. Končni zmagovalec se bo avtomatsko uvrstil na državno prvenstvo 2018 v Celju. Že na prvi dogodek je prišlo ogromno novih obrazov vseh starosti in spolov ter z vseh koncev, od popolnih začetnikov do izkušenih velemojstrov. Kmalu se jim lahko pridružijo novi obrazi, ki bodo pridno nabirali točke za nastope s svojo avtorsko poezijo, ki jo bodo doživeto predstavljali na odru. Publika pa bo, kot zmeraj, glavni rabelj s svojimi ocenami posamičnih nastopov.

Gre za drugo tekmovanje, ki šteje za Ptujski pokal 2017/2018, v tem posebej živahnem slogu poezije pa bomo dogajanje tudi glasbeno začinili.

Prijave za nastopajoče pesnike (ptujski.slam@gmail.com) so omogočene vsem, ki si želijo predstaviti svoje pesniške kreacije – dobrodošli so vsi. Vsi pesniki pa naj imajo pripravljene 2 ali 3 pesmi. Seveda je za tiste, ki so lačni izziva, dovoljena tudi popolna odrska improvizacija, vendar vsi nastopi potekajo brez rekvizitov.

Bodite del slam odrskih bojev.

Vstopnine ni!

Več informacij pri prof. Maji Kodrič Crnjakovič

 

Dostopnost