Select Page

Zveza prijateljev mladine vsako leto organizira tabore za nadarjene učence in dijake.

Za dijake pripravljajo en tabor v aprilu, v juliju pa pripravljamo tabor nemščine primeren tudi za dijake.

Tokrat pripravljajo TABOR ZA VODJE (kliknite do letaka), ki je namenjen mladostnikom, ki so radovedni in  izkazujejo poseben interes za razvoj vodstvenih spretnosti, ob tem pa želijo tudi razvijati osebnostno rast, so vztrajni, samostojni ter želijo krepiti veščine nastopanja in komunikacije. Teme tabora bodo komunikacija, kako pripraviti CV, motivacija, reševanje konfliktov in vodenje v praksi.

Izvajalci programa: Z nami bodo Uroš Slak, izvršni direktor Kluba slovenskih podjetnikov in televizijski voditelj, Lidija Divjak Mirnik, direktorica Študentskih domov Maribor in Saša Mikić, spec. managementa, predsednik ZPM Maribor. Poskrbeli bodo tudi za aktivno preživljanje prostega časa (med drugim ogled Poreča, Motovuna, Huma).

Udeleženci lahko imajo udeležbo na taboru tudi subvencionirano. Prijavnico (klik) ter vse ostale informacije zainteresirani najdete na spletni strani www.zpm-mb.si. Za vsa vprašanja in dodatne informacije vam je na voljo koordinatorica programa Omogočimo sanje! pri ZPM Maribor Urša Žiger na 02/229-69-15 ali ursa@zpm-mb.si.

Opogumite se, pojdite, verjamemo, da vam ne bo žal!

Tara Horvat, koordinatorica dela z nadarjenimi

Dostopnost