Select Page

Letos bo poletna šola krožnega gospodarstva potekala od 28. junija do 3. julija. Študenti bodo prebivali na kraju samem v enem izmed znanih univerzitetnih univerz Oxford in sodelovali z znanstveniki in s strokovnjaki z univerze Oxford iz fundacije Ellen MacArthur.

Fundacija bo v sodelovanju z vodstvom o globalnih spremembah študente podrobno seznanila in raziskala koncept krožnega gospodarstva in potenciala, ki ga ima to za podjetja, družbo in okolje. Tečaj bo navdihnil študente, da bodo pogledali dlje od sedanjega ekstraktivnega modela za odvoz odpadkov, obiskali pa bodo vodje podjetij, ki aktivno uporabljajo načela krožne ekonomije.

Uporabiti moramo kreativnost in strast naslednje generacije, da uresničimo ves potencial krožnega gospodarstva. Poletna šola krožnega gospodarstva je fantastična priložnost za mlade, da raziščejo nekatere najnovejše ideje in pristope, ki pomagajo oblikovati boljši svet.

Program ponuja pravi okus akademskega življenja in vključuje nastanitev, dejavnosti, vodene obiske Oxforda ter enodnevni izlet v London. Če želite izvedeti več in si zagotoviti svoje mesto, obiščite Leadership in Global Change.

Cirila Hajšek Rap

Dostopnost