Select Page

Rok za prijavo je bil podaljšan na 20. avgust, sam dogodek pa bo potekal 6. septembra 2018. K prijavi zdaj vabljeni tudi dijaki 2. letnikov.

Britansko veleposlaništvo v Ljubljani pripravlja projekt informiranja dijakov tretjih letnikov gimnazije o možnostih študija v Združenem kraljestvu. Dogodek je zasnovan kot neformalno druženje na rezidenci britanske veleposlanice v Ljubljani, kjer bodo dijaki v pogovoru s slovenskimi študenti in diplomanti britanskih univerz dobili zanimive informacije o študiju na Otoku. Na dogodku bodo tudi predstavniki British Councila in predstavniki britanskih univerz, ki bodo mladim lahko podali tehnične informacije o študiju (npr. postopek prijave, financiranje študija …).

Dijaki se k sodelovanju prijavite tako, da na britansko veleposlaništvo pošljejo kratek sestavek ali video posnetek o tem, zakaj bi študirali v Veliki Britaniji.  Prijavo v največ 200 besedah lahko pošljete do 4. junija na youngQBP@british-embassy.si. Lahko pa posnamete tudi video (do 30 sekund), ga objavite na Instagramu in označite z #YoungQBP. Izbrali bodo 100 najboljših prijav dijakov tretjih letnikov.

Dogodek v obliki sprejema na rezidenci britanske veleposlanice bo potekal 6. septembra od 16.30 do 18.30.

Za več informacij o projektu se lahko obrnete na go. Dunjo Cvek Jurančič (dunja.cvek@fco.gov.uk).

Irena Wozniak, svetovalna delavka

Dostopnost