Select Page

Člani mednarodne organizacije Global Shapers, ki deluje pod okriljem Svetovnega Gospodarskega Foruma (WEF) in združuje mlade, ki želijo svoje sposobnosti in čas usmeriti v družbeno naravnane projekte in iniciative.

Za dijake srednjih šol v Sloveniji letos drugo leto pripravljamo program Mladi Junaki, ki je namenjen osebnostnemu in kariernemu razvoju mladostnikov iz različnih področij. Ker verjamemo, da sta mentorski nasvet in usmeritev v tem obdobju lahko zelo dragocena, k prijavi in sodelovanju vabimo tudi dijake.

Program, ki bo sprejel 15 dijakov, obsega:

  • šestmesečno osebno mentorstvo s strani članov Global Shapers Ljubljana s srečanji dvakrat mesečno (po dogovoru),
  • obiske uspešnih slovenskih podjetij, kjer imajo udeleženci priložnost iz prve roke slišati uspešne zgodbe in dobiti koristne usmeritve,
  • družabne dogodke, zabavne aktivnosti ter delavnice razvoj raznih spretnosti, ki jih bodo izvajali strokovnjaki iz prakse,
  • 5 enkratnih štipendij, za nadaljnji razvoj sposobnosti in talenta posameznika.

Mladi junaki so bili prvič izvedeni leta 2018, s skupino 15 mladostnikov, ki so obiskovali uspešna slovenska podjetja (Akrapovič, Hood Burger, ABC Accelerator, Mič Styling, Woop ipd.) ter iz meseca v mesec iskali nove izzive in opazovali njihov napredek in razvoj.

Več o delovanju našega društva najdete na www.globalshapersljubljana.org, o programu Mladi junaki pa na www.mladijunaki.si.

Prijave trajajo do torka, 19.2.2019. Program bo izvajan v Ljubljani. Prevoz si morejo izbrani kandidati organizirati sami, razen v primeru, ko to ne bo finančno mogoče, bomo za prevoz kandidata poskrbeli mi.
Z spoštovanjem,

Barbara Matijašič,
Vodja projekta Mladi Junaki
Tel. številka: 040 908 479

Dostopnost