Select Page
Mreža KROJ, mladinska mreža za karierni razvoj, vabi na karierni tabor, ki bo potekal med 21. in 23. avgustom 2022 v Mladinskem kulturnem centru Hiša mladih v Ajdovščini. Namenjen je dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo mentorjev spoznavali sebe, svoje interese ter ugotavljali, kakšna bo njihova karierna prihodnost.
 
Tabor bo potekal pod geslom “Postani sprememba!”, s katerim želimo mlade spodbuditi k razmišljanju o tem, kaj lahko sami storijo za boljšo prihodnost. Prvi dan bomo razmišljali, katere kompetence so dijaki že pridobili, drugi dan namenili raziskovanja tega, kdo smo in kaj nam je v življenju ter pri izbiri poklica pomembno ter kako poskrbeti za svoje duševno zdravje in dobro počutje, tretji dan pa bo namenjen pogledu v prihodnost. Poleg tega bomo obiskali mladinske in druge nevladne organizacije v Ajdovščini, se preizkusili v sobi pobega ter ohladili v reki Hubelj. Zvečer bo dijakom na razpolago prosti čas za raziskovanje mesta in okolice, na voljo pa bodo tudi karierni svetovalci za individualni karierni posvet.
 
Pri dan se delo prične ob 14. uri in zadnji dan zaključi ob 16.30. Podrobnejši program bodo prejeli prijavljeni udeleženci. Začetek in zaključek programa sta usklajena z avtobusnimi prevozi iz oziroma do Ljubljane. 
 
Cena na udeleženca znaša 30 evrov. Treba jo je poravnati pred začetkom tabora. Vključuje hrano, namestitev ter izvedbo vseh omenjenih dejavnosti. Zaradi zagotavljanja večje kvalitete tabora je število udeležencev omejeno. Prijavnico najdete na povezavi: https://app.nefiks.si/activity/1695
 
Vse dodatne informacije so dijakom ter staršem na razpolago prek elektronskega naslova nefiks@nefiks.si in telefonske številke 040 698 915.
 
Irena Wozniak
Dostopnost