Select Page

Na začetku novega leta se vedno radi spominjamo lepih trenutkov iz preteklega. Nedvomno je bil eden takih utrinkov tudi tradicionalni dobrodelni koncert Srednje šole Slovenska Bistrica, ki je tistega lepega 23. decembrskega popoldneva privabil nasmejane obraze številnih praznično razpoloženih gostov v bistriško šolsko športno dvorano.

Praznično druženje je postreglo z obilico pesmi iz svetovno znanih muzikalov, kot so Levji kralj, Briljantina in Mamma Mia, pri čemer sta za večino slovenskih prevodov besedil poskrbela mentorja Robert Obrul in mag. Gregor Artnik. Obiskovalci so z bučnim aplavzom nagradili seveda odličen pevski zbor in šolsko glasbeno skupino s solisti, ki ju je vodila mentorica Ana Sandrin, ne nazadnje pa tudi navdušujočo igralsko in govorniško zasedbo (Aljaž Ozimič, Nika Leva, Maruša Mlakar in Aljaž Štern). Slednji so na obraze gostov pričarali kar nekaj nasmehov, ki pa poštenega človeka vendarle precej namučijo, zato je po prireditvi izjemno prijala tudi prednovoletna »sladka osvežitev« s čajem in pecivom v avli šole.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za še en bistriški prednovoletni spektakel, vse obiskovalce pa malo manj kot čez leto dni vabimo na ponovno snidenje.

Mag. Gregor Artnik

Dostopnost